F.A.Q - Preguntes freqüents

Perquè una cita ràpida?

Un speed dating és la forma més ràpida, real i divertida de conèixer gent com tu. L'objectiu que segur aconseguiràs és passar una bona estona, i si a més, podem ajudar-te a filtrar la teva primera cita de forma més eficient, doncs ja serà fantàstic. Un speed dating és el millor pla per a conèixer gent nova, i la diversió està assegurada;) ¡Garantitzat!

Com s'organitza un speed dating?

En arribar et lliurem una identificació i una fitxa, perquè puguis apuntar tota la informació que creguis important de les persones que coneguis. Concretament, les noies s'asseuen en diferents taules, els nois s'afegeixen després, i les parelles tenen uns minuts per a presentar-se, i començar a conèixer-se. Quan els organitzadors fan un senyal, els nois han de canviar de taula i sentar-se amb la següent noia.

Com puc fer la votació?

Selecciona online a les persones que vols conèixer millor. Al dia següent, quan votes mitjançant la nostra web, pots filtrar personalment a les persones amb les que has estat més a gust. Si hi ha hagut coincidència, i us voteu entre vosaltres, en aquest cas us passem el teléfon perquè contacteu. En cap altre cas cedim les teves dades personals.

Quina duració tenen les cites?

5 minuts és el temps mínim que disposaràs, de vegades són 7 minuts, o de vegades 9, el temps varia en funció del nombre de cites en el teu grup d'edat. La duració total de l'event sempre és de 1:30h aproximadament, i es divideix entre el número de participants.

Uns minuts és suficient?

Tot i que pot semblar que uns minuts és poc temps, és més que suficient per a rebre una primera impressió, descobrir si pot haver química, i saber si vols tornar a veure a l'altra persona.
5 minuts és suficient per valorar la teva comoditat relacional. Si estàs còmod@, a gust amb aquesta persona, i et sents bé al seu costat, ho sabràs.
5 minuts és suficient per valorar una primera impressió, és molt important, i moltes vegades és un filtre definitiu, sobretot per descartar... ho sabràs.
5 minuts és suficient per detectar aquesta atracció mínima necessària. Si al finalitzar la teva conversa t'agradaria disposar de 5 minuts més, és el moment de votar... ho sabràs.

12 converses iguals?

5 minuts és suficient per fer unes poques preguntes per detectar afinitat, però no perdis gaire el temps, no és una entrevista de feina... un somriure i un acudit valen més que mil paraules...
Trobaràs personalitats molt diferents, i les teves converses mai seran iguals, deixa fluir les teves sensacions. Si hi ha matx, a la primera cita ja faràs totes les preguntes que calgui.

A qui he de donar l'oportunitat?

Hi haurà persones que, per la seva personalitat, no seran capaços de captar la teva atenció en uns minuts, en canvi serien capaços de generar química en 30 minuts, o en 60? o en unes quantes cites? mai saps!De la teva flexibilitat dependrà tot. Buscar parella a Barcelona, ​​o fer amics nous amics, mai ha estat tan fàcil. El nombre d'oportunitats que crearàs, dependrà de lo fort que sigui el teu objectiu, el 75% de les noies obtenen coincidències a les seves votacions, i un 45% dels nois.

I si no m'ha agradat ningú?

Si no tries votar a ningú, tindràs una segona oportunitat, podràs assistir de nou gratuïtament al nou esdeveniment que escullis.
Les gratuïtats en cada esdeveniment només són vàlides amb reserva el mateix dia de l'esdeveniment, si queden places disponibles t'assignarem una gratuïta. No es pot reservar plaça en aquest cas, i tenen una caducitat de 2 mesos. Sempre has d'avisar a l'organització si et correspon una gratuïtat, no inclou consumició.

Qui som?

BeDazzling és l'empresa amb més antiguitat i experiència en aquest tipus d'esdeveniments. Des de l'any 2013 organitzem esdeveniments setmanalment, on participen actualment de mitjana 100 persones cada setmana.

Per què triar-nos?

Aquest és un món molt complicat, és un món molt sorollós, i tindrem molt poques oportunitats de fer que la gent ens recordi. Et destaquem aquí un email que rebem el 6 de juny de 2019.

"Hola buenas tardes, el 28 de febrero de 2015 participé en vuestro speed dating donde conocí a Maria. Desde entonces estamos juntos y el próximo 22 de Junio nos vamos a casar. Simplemente quería decíroslo y daros las gracias. Nunca 20 euros estuvieron mejor invertidos. Un saludo." Dani.

Nosaltres creiem que l'amor és un objectiu irrenunciable. ¿No ho creus així?