cites ràpides barcelona

Esdeveniments de cites Speed dating
Conèixer gent de la teva edat


Mini cites ràpides de 7 minuts. A Bedazzling podràs conèixer gent nova en un entorn agradable. Troba solters amb els teus mateixos interessos.

Et proposem una manera pràctica i organitzada per conèixer gent nova a Barcelona.

Prova una cita exprés, podràs intercanviar sensacions i comprovar amb qui podries congeniar;)

Esdeveniments a Barcelona
cites ràpides barcelona

Esdeveniments per tenir cites inoblidables
Troba parella

Prova les cites ràpides i diverteix-te buscant parella, o simplement comparteix noves experiències.

Filtrar la teva primera cita als nostres esdeveniments és la millor manera d'assegurar-te un matx amb què crear la teva pròpia història; i tu, a què estàs esperant?

El millor ha de venir!

Crea la teva pròpia història
interactua connecta enamora't
Esdeveniments de cites ràpides

 • cites ràpides barcelona

  Què son les cites ràpides?

  Les cites ràpides son la forma més ràpida i divertida de conèixer gent nova com tu.

  BeDazzling organitza esdeveniments de cites ràpides, En tan sols 1 hora i mitja, coneixeràs una mitjana de 12 persones, en mini cites a cegues, són cites ràpides de 7 minuts organitzades per grups d'edat similar.
  Podràs intercanviar sensacions per conèixer gent nova, cercar parella, fer noves amistats, o simplement compartir noves experiències.

  Anima't a trobar i connectar amb persones com tu.
  Les cites ràpides el millor pla per conèixer gent nova, i la diversió està assegurada;) Garantit!
 • cites rapides barcelona

  COM FUNCIONA UN SPEED DATING?

  Són converses individuals de 7 minuts de mitjana.

  En arribar a un esdeveniment de cites ràpides t'entreguem una identificació i una fitxa, perquè puguis apuntar tota la informació que creguis important de les persones que coneguis.
  Concretament, les noies s'asseuen a diferents taules, els nois s'afegeixen després. Les parelles tenen uns minuts per presentar-se i començar a conèixer-se.
  Quan els organitzadors fan un senyal, els nois han de canviar de taula i seure amb la noia següent.

  MOSTRA'M ELS ESDEVENIMENTS

Trobar parella no sempre resulta fàcil.

 • cites ràpides barcelona

  Com puc fer la votació?

  Selecciona en línia les persones que vols conèixer millor. L'endemà, quan votes mitjançant la nostra web, pots filtrar personalment les persones amb qui has estat més a gust. Si heu hagut coincidència, en aquest cas et passem el telèfon perquè contactis. En cap altre cas cedim les vostres dades personals.

 • cites ràpides barcelona

  Quan duren les cites ràpides?

  7 minuts és el temps habitual que disposaràs, de vegades són 5 minuts, altres vegades són 10 minuts, el temps varia en funció del nombre de cites al teu grup d'edat. Les cites ràpides s'organitzen entre 7 i 17 cites normalment, una mitjana de 10-12 cites és habitual. La durada total de l'esdeveniment sempre és 1h 30minuts, es divideix el temps total entre el nombre de participants per obtenir el temps que disposes a cada cita.

 • cites ràpides barcelona

  12 converses iguals?

  7 minuts és suficient per fer unes poques preguntes per detectar afinitat, però no perdis gaire el temps preguntant, no és una entrevista de feina... un somriure i un acudit valen més que mil paraules. Trobaràs personalitats molt diferents i les teves converses mai no seran iguals, deixa fluir les teves sensacions. Si hi ha matx, a la primera cita ja faràs totes les preguntes que siguin necessàries.

  MOSTRA'M ELS ESDEVENIMENTS
 • cites ràpides barcelona

  AVANTATGES DE PARTICIPAR EN CITES RÀPIDES

  Tindràs la possibilitat de conèixer gent ràpidament a la teva ciutat, pot ser algú especial per recordar sempre, d'una edat semblant a la teva, sobretot serà real. L'emoció del directe i el contacte humà s'han anat perdent amb les aplicacions de cites, és molt fàcil mentir i fer fotos que no corresponen a la realitat. En les cites ràpides crearàs oportunitats reals, quantes? tot dependrà de tu, de vegades no et faltaran. Aquí hi ha unes dades mitges estadístiques, en les cites ràpides el 75% de les noies obté coincidències en les seves votacions i un 45% dels nois tenen matx.

 • cites ràpides barcelona

  Seré fotografiat o filmat?

  Mai no seràs fotografiat o filmat sense el teu consentiment. Qualsevol filmació o fotografia es fa de forma privada, mai publiquem fotos dels participants dels nostres esdeveniments.

 • cites ràpides barcelona

  I si no m'ha agradat ningú?

  Si no tries votar ningú tindràs una segona oportunitat, podràs assistir de nou gratuïtament al nou esdeveniment que triïs, si hi ha places disponibles a darrera hora. Heu de fer la reserva la mateixa tarda de l'esdeveniment que us encaixi tornar, si queden places disponibles t'assignarem una gratuïtat. No es pot reservar plaça en aquest cas amb antelació, tenen una caducitat de 2 mesos. Sempre heu d'avisar l'organització si us correspon una gratuïtat, no inclou consumició.

  MOSTRA'M ELS ESDEVENIMENTS

Experiències inoblidables

Destacarem alguns dels emails que hem rebut:

LAURA

"Os escribo para contaros algo que me hace mucha ilusión. El pasado 30 de diciembre 2022 asistí a un encuentro en el grupo de 37 a 46. Ese día llegué tarde por culpa de un accidente en la autopista. Al llegar, me disteis el número 13 y me perdí conocer al hombre que también tenía el 13. Al finalizar el evento, los dos 13 nos dimos la oportunidad de conocernos y zaaaas! Esa misma noche nos fuimos a un bar y estuvimos hasta las 4 hablando. Desde ese día, todo ha sido increible. Estamos viviendo algo único y que no esperábamos encontrar. Estamos felices y agradecidos de habernos podido conocer en vuestro evento. "

SARA

Buenos días Jordi, por favor dame de baja de las notificaciones. No sé si la gente te suele dar feedback de cómo les va después del speed dating pero te alegrará saber que la segunda vez que acudí, el 14 de junio de 2019, conocí a una persona maravillosa, coincidimos en la votación, empezamos a salir y nos hemos ido a vivir juntos. No lo imaginaba, pero veo que esta actividad funciona. Muchas gracias y a seguir ayudando a la gente a encontrar el amor 🙂💕."

DANI

"Hola buenas tardes, el 28 de febrero de 2015 participé en vuestro speed dating donde conocí a Maria. Desde entonces estamos juntos y el próximo 22 de Junio de 2019 nos vamos a casar. Simplemente quería decíroslo y daros las gracias. Nunca 20 euros estuvieron mejor invertidos. Un saludo."

cites ràpides barcelona


Cites ràpides