Vols trobar parella estable?

T'oferim un servei personalitzat perquè puguis conèixer persones interessants i compatibles amb tu.
Buscar parella Barcelona

T'ajudem a trobar a la persona amb la que compartir la teva vida.Creem unions de llarga durada basades en la compatibilitat.

Oferim als nostres clients l'oportunitat de trobar persones compatibles basant-nos en criteris de personalitat, valors i estils de vida.
D'aquesta forma, quan aquestes persones es troben, la probabilitat de desenvolupar una relació de llarga durada i estable, és més alta de la que es donaria en una trobada casual.

Conèixer gent de forma personalitzada

L'entrevistaElaborem junts el teu perfil i el perfil de la persona que estás buscant.

El nostre equip està al teu servei per reunir tota la informació necessària.
Tenim una excel·lent base de dades de persones, molt possiblement interessants per a tu, deixan's conèixe't per comentar-ho.
Aquest servei s'orienta principalment a persones solteres que volen tenir una parella estable i seriosa.

Trobar parella Barcelona

Com ho fem?Seleccionem als candidats més compatibles amb tu.

A partir de la nostre entrevista, i segons el teu perfil personal, valorem i estudiem les diferents possibilitats de presentació en funció de les teves preferències.
Tenim en compte tots aquells factors que intervenen en el que considerem determina la compatibilitat d'una parella, amb l'objetiu de crear víncles més efectius.

Slow Dating

On ens reunirem?

L'entrevista es realitza al nostre despatx, Plaça Universitat 3, Àtic, 08007 Barcelona.
Sol·licita informació, truca'ns al 93 180 20 40 (9 a 21h)

o bé omple el formulari, i ens posarem en contacte lo abans possible.

De conformitat amb el reglament europeu en matèria de protecció de dades 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell del 27 d'abril del 2016 relativa a la protecció de dades de les persones físiques (RGPD), et recordo que les teves dades són objecte de tractament per part de Bedazzling Events SL Aquestes dades són gestionats amb la finalitat d'informar i comunicar tot allò relatiu a la prestació dels nostres serveis professionals i activitats relacionades.