Slow dating Barcelona

Per aconseguir una parella compatible intervenen molts factors que des d'una seducció convencional són molt difícils de controlar.
Avui dia és molt casual veure parelles que es complementin de manera adequada, mental i emocionalment.
Et proposem potencials parelles que són ideals per a tu, escollides per mitjà dels nostres estudis psicològics, i que també han realitzat aquest mateix procés.

T'ajudem a trobar parella estable

Descobreix el mètode més eficaç
Slow dating Barcelona
Posa't en contacte amb nosaltres

Concertarem una entrevista informativa, sense compromís i gratuïta per conèixer-nos personalment. Li donem gran importància a poder-nos conèixer en persona, per valorar si podem oferir-te un servei que compleixi amb les teves expectatives, i així poder explicar-te amb detall el funcionament del nostre servei.

Slow dating Barcelona
L'entrevista

Faràs una entrevista amb una de les psicòlogues de l'equip. Volem elaborar el teu perfil detallat i el de la parella que vols conèixer, basant-nos en els teus gustos, aficions, caràcter i valors.

Slow dating Barcelona
Matxmaking

En funció del perfil definit, seleccionem les millors persones per a tu.

Slow dating Barcelona
La cita

Us posem en contacte perquè gaudiu de la vostra primera cita.

Slow dating Barcelona

Feedback

L'endemà envia'ns la teva opinió sobre la cita, perquè un futur puguem optimitzar encara més el nostre procés de selecció.

Slow dating Barcelona

Troba a la teva parella.

UN SERVEI EXCLUSIU I PERSONALITZAT, BASAT EN EL MATXMAKING

Som una empresa orientada a totes aquelles persones que volen trobar l'amor, i que ho vulguin viure i gaudir.
Les psicòlogues que formen part del nostre servei estaran en tot moment per acompanyar-te, assessorar-te i escollir aquella persona amb la qual tindràs aquesta cita amb afinitat.

El nostre servei s'orienta tan sols a persones que volen compartir la seva vida en parella de manera estable.
Slow dating Barcelona

El nostre equip

ET FACILITEM EL CAMÍ PER TROBAR PARELLA

El nostre equip està format per professionals especialitzats en relacions humanes i més concretament, en relacions sentimentals.Això ens facilita el treball directe en la recerca de parella en base al que coneixem de tu i el que esperes de la teva futura parella.

Aquesta és la nostra funció i el nostre objectiu, fer el treball previ perquè arribis a aquesta cita amb una persona que té aspectes en comú amb tu i té una mateixa forma de veure la vida.
Slow dating Barcelona

Esdeveniments de cites en grup

PARTICIPA EN ESDEVENIMENTS

De manera opcional i complementària, tots els nostres clients que ho desitgin tindran també la possibilitat de participar en esdeveniments de cites en grup, filtrats per edat.

Els organitzem de forma regular cada setmana, divendres i dissabtes nit, perquè tu mateix també puguis filtrar la teva primera cita de forma divertida i informal.
On ens reunirem?

L'entrevista es realitza a Plaça Universitat 3, 6a planta, Barcelona

Sol·licita informació trucant al 681 661 933
(9 a 21h)

o Whatsapp, click aquí