Trobar parella estable a Dazzling

T'ajudem i guiem en la teva cerca de parella.
Creem les millors condicions perquè trobis a la teva mitja taronja.

Agència prèmium per a gent que busca una relació real i estable.

Tots els nostres clients comparteixen un objectiu comú: gaudir de la vida amb una persona compatible.

Sabem que cada persona és especial. Per això el seu procés també hauria de ser-ho.

És per això que el triomf del nostre procés es basa a conèixer profundament a cadascun dels nostres usuaris i en un seguiment exhaustiu a cada moment.

Trobar parella afí

Posem a la teva disposició els nostres serveis professionals basats en les tècniques de Headhunting perquè trobis a la teva parella afí.
Realitzem un estudi detallat i personalitzat, per a conèixer exactament què és el que estàs buscant.
A Dazzling Affinity el nostre procés de cerca de parella és totalment personalitzat, confidencial i segur, ja que constatem totes les dades rebudes.

Matchmaking

Connectem a persones, NO PERFILS.
Fem un estudi personal, analitzem les afinitats, escollim als candidats amb una compatibilitat alta i te'ls suggerim perquè gaudeixis de cites de qualitat.
En el moment que trobem una persona compatible amb els teus criteris, et proposarem que tinguis una primera cita amb ella.

Dazzling Affinity

EL NOSTRE PROCÉS

Basat abans de res en l'empatia, la investigació i la confiança mútua

1. Entrevista individual

L'objectiu d'aquest primer pas és conèixer-te de forma profunda i íntima. Farem una anàlisi detallada de la teva persona mitjançant una entrevista personal.

2. Disseny del teu perfil

Determinarem junts què és el que busques. Descobrirem quines són les teves necessitats i prioritats actuals.

3. Cerca de persones afins

Únicament et presentarem persones compatibles per a evitar que perdis el temps amb qualsevol. No volem que malgastis la teva energia.

4. Date Coaching

T'acompanyem durant tot el procés. Abans de la cita treballarem els aspectes que necessites enfortir i potenciarem els teus punts forts.

5. La proposició

Quan trobem una persona que sigui compatible, us enviarem la proposició. La decisió de conèixer-vos i tenir la cita dependrà de vosaltres.

6. Arriba el moment: la cita

Hi ha una única norma abans de la cita: Res de fotos! No us podeu veure fins al moment de la trobada. Deixa't portar i confia en les nostres habilitats: la primera impressió sempre és millor en persona que a través d'una fotografia. Deixa que les emocions flueixin.

7. Què passa després?

Fem un seguiment per a saber com ha anat. Comentarem la teva experiència i podràs decidir si t'interessaria una segona cita. En cas negatiu, iniciarem el procés de cerca per trobar un nou candidat.

Buscar pareja Barcelona

Cites afins

Aconsegueix trobar una persona afí a tu.

Encontrar pareja estable Barcelona

Cites amb compatibilitat

Confia en nosaltres, deixa't guiar per les nostres proposicions de perfils i troba a la persona compatible amb tu.

Agencia matrimonial Barcelona

A Dazzling et garantim una trobada especial, única i segura.

Agencia matrimonial BarcelonaTrobar parella no sempre és un procés fàcil.
Trobem alguns problemes freqüents en el moment de cerca de parella:

No conèixer-se un mateix

És l'error més bàsic i comú, per això a Dazzling ho treballem des del primer instant. Fomentem el coneixement en profunditat amb l'entrevista i els tests de personalitat. Si vols trobar parella, el primer és conèixer-te: quins són els teus valors, els teus interessos, les teves actituds...

No saber què vols exactament

Si no saps què busques, com pretens trobar-ho? No passa res, nosaltres t'assessorem i ajudem perquè descobreixis què busques i quines són les teves necessitats.

No buscar de forma eficient

Si ens has trobat és perque la teva cerca de parella encara no ha donat resultats.

Avui dia és molt complicat mantenir relacions de qualitat: tenim poc temps, molt treball, estrès... Tots aquests aspectes fan més difícil conèixer a la persona indicada.
Segons anem creixent el nostre cercle social disminueix i això també dificulta conèixer gent nova.

I què podem dir de les aplicacions de cites?: No funcionen. Promouen relacions fugaces basades bàsicament en el físic, cosa que enganxa als usuaris, tot i que no obtinguin resultats.

Ara és la teva oportunitat, amplia les teves possibilitats i prova el mètode que no has utilitzat abans.

La bona elecció comença quan esculls a Dazzling.

Vols trobar parella utilitzant el nostre procés?
T'acompanyo durant tot el recorregut.
Junts sempre és més fàcil.


ENCANTADA, em dic Marta Marcos i soc Generative Coach.
El meu treball consisteix a ajudar a les persones a connectar a través de l'amor i l'acceptació.
La meva passió és optimitzar la cerca de parella combinant el coaching generatiu amb el matchmaking. Fins ara els clients que han utilitzat el nostre mètode han aconseguit resultats molt bons, enfocant-se en trobar parella des d'una perspectiva diferent, més conscient i oberta.

Soc una Generative Coach certificada per la Universitat de Califòrnia a l'Institut Neuron. He realitzat un màster en Sexualitat i Parella Conscient a Kuestiona. Soc membre de la International Association for Generative Change. Finalment, em vaig especialitzar en ADE per la Universitat de Barcelona i en E-business per la Universitat de La Salle.

Vull que gaudeixis de l'experiència de trobar a la persona idònia per a tu i que, a més, sigui una experiència enriquidora.

Què et garantim?:

CONFIDENCIALITAT
Si no vols que la gent propera a tu sàpiga que estàs buscant parella amb nosaltres, no et preocupis. Les teves dades personals només les tractem nosaltres i ningú més podrà accedir a elles. El teu perfil mai serà revelat a altres persones.

SEGURETAT
Ningú vol sentir-se vulnerable davant persones desconegudes, ni trobar-se amb sorpreses desagradables. A la nostra agència ens prenem el tema de la seguretat seriosament. Per una banda, tots els perfils estan verificats i confirmats juntament amb el DNI. Per una altra banda, coneixem a cadascun dels nostres candidats presencialment realitzant entrevistes i, si és necessari, fem tests de personalitat molt complets per garantir que són fiables.

SINCERITAT
Si considerem que no hi ha perfils afins al que busques, t'ho direm directament. No volem que ningú perdi el temps, ni desaprofitar el nostre.

Marta Marcos

Experiència professional i vital

El meu camí dins de l'autoconeixement i el creixement personal va començar fa 12 anys, he realitzat diverses formacions en coaching, psicologia i mindfulness.

Marta Marcos

Missió i valors

La meva missió és recolzar-te en el teu procés per a trobar parella o preparar-te per a fer-ho, sempre des de l'honestedat, el respecte i la confidencialitat.

Marta Marcos

A la nostra primera sessió determinarem un pla personalitzat i personal dels aspectes que anirem treballant segons les teves necessitats.

OPINIONES DE CLIENTES:

Lucía

"Gràcies a la Marta, per la ràpida atenció, pels consells i per la paciència que ha tingut amb mi. És una gran professional que transmet confiança. Molt bon servei!"

Marina

"Els meus agraïments a la Marta per haver aconseguit un bon "match". Amb paciència i sense presses, ella va aconseguir que coneixes a una persona fantàstica. Estic encantada. Moltes gràcies."

Ester

"El més important per a mi ha sigut sentir-me acompanyada per la Marta. Vull destacar l'amor i el respecte a la seva mirada, i la seva qualitat com a professional. Gràcies a la seva implicació, passió, presència i escolta profunda, ha creat un espai protegit, respectuós, lliure de judicis, on m'he sentit acollida amb tot el que jo portava damunt. He pogut baixar totes les meves defenses i arribar, agafada de la seva mà, als meus racons més profunds, he trobat l'arrel de molts bloquejos que eren punts cecs a la meva ment i els he alliberat."

La felicitat està en cadascú, però compartir-la amb una persona compatible la potència.

Contacta amb Dazzling Affinity

931261549
628938161On trobar-nos?

Carrer Raset 22, Baixos, 08021 BarcelonaSOL·LICITA INFORMACIÓ